Bemutatkozás

Üdvözlök mindenkit a wercome.makettblog.hu-n!

Szikora László vagyok Orosházáról. Legalább 20 éve készítek különböző maketteket, de már jónéhány éve csak történelmi vitorláshajókkal foglalkozom. Egy jó ideje a Hajomakett.hu legénységéhez tartozom, de a világ fejlődik, így, mivel lehetőségem nyílt egy saját blog elindítására, szerkesztésére, belevágtam.

Valószínűleg eleinte elbénázgatok az oldalon, de remélem hamarosan belejövök. Először is utánanéztem mit is takar pontosan a “blog” szócska és megállapítottam, hogy a Makettblog.hu a tematikus blogok csoportjába tartozik. Viszont, valahogy nekem mégiscsak egy kicsit személyes felhangja van ennek a szónak, ezért előre is elnézést kérek a makettező társadalomtól, ha néha talán nem teljesen a témába illő dologról írok, de úgy gondolom ha már belekezdtem, belefér néhány dolog, ami hozzám tartozik vagy foglalkoztat. Azért nem kell megijedni, nem fogok politizálni és azt sem fogjátok megtudni, mikor megyek ki az illemhelyre!

Mivel nincs rosszabb egy szinte üres oldalnál, először egy pár bejegyzéssel a múltat fogom idézni, később remélhetőleg folytatom a Mordaunt építését bemutató sorozatomat, melyet a Hajomakett.hu-n kezdtem el.

Remélem tetszeni fog a lap és többször visszatérsz!

Jó ácsolást!!!

  1. Még nincs hozzászólás
  1. Még nincsenek visszakövetések

Powered by WP Hashcash